снимки: Булфото Тежка катастрофа държа затворен подбалканския път София - Бургас през

...
снимки: Булфото Тежка катастрофа държа затворен подбалканския път София - Бургас през
Коментари Харесай

Пуснаха снимки от тежката катастрофа на подбалканския път София - Бургас. Загинал е...

снимки: Булфото

 

Тежка злополука държа затворен подбалканския път София - Бургас през цяла нощ. На място е умрял ветеринарният доктор на Гурково - 30 годишният Иван. Това осведоми „ Булфото “.
 
Снощи към 21 часа е подаден сигнал на 112 за злополука на границата на Старозагорска и Сливенска област, сред Гурково и Твърдица. Челно се удрят лек автомобил и ТИР с турска регистрация. Товарният камион е пътувал в посока Гурково, а лекият посока Твърдица, настояват очевидци. Екипите които се отзовават на сигнала откриват, че на място е умрял лидера на леката кола, а ТИР-а безусловно се е разпилял на пътя, само че лидера е жив и здрав, отървал се е единствено със мощна нерешителност.
 
Часове наред проверяващите вършиха оглед, защото автомобила бе с откъсната предна част, а ТИР-а се е влачил повече от 100 метра, разпилявайки товара си по пътното платно. Огледа на случая продължи до дребните часове на нощта. Фирмата поддържаща пътната права цяла нощ почиства разпиляната стока и отломките по пътя.
 
Възстановено е придвижването по път I-6 Казанлък – Сливен в региона на разклона за Гурково, оповестиха тази заран от АПИ.
 









Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР